ACN Barcelona.-L’artista plàstic Frederic Amat, els músics experimentals cabosanroque i la companyia de dansa La Veronal uneixen talents en l’espectacle ‘RRR’ que inaugura aquest cap de setmana la temporada d’Escenes de L’Auditori. ‘RRR’, que es podrà veure els dies 15 i 16 de desembre, mostra una conjunció de dos mons (univers sonor i impacte visual) a través de tres vies d’expressió artística: el moviment, el so i la música, i el dibuix. Cabosanroque fa ballar Jon López al ritme de la música tocada en directe i dels traços que Frederic Amat va creant des d’un racó de l’escenari i que es projecten a terra. Acompanyen l’escena set “personatges R” amb “sabates sonores”, creacions d’Amat que cobren vida amb cabosanroque.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb