La presidenta Carme Forcadell ha sortit per primera volta de la presó del Mas d’Enric en aplicació de l’article 100.2. La junta de tractament del centre va acordar la setmana passada que pogués sortir tres dies entre setmana per fer voluntariat. Forcadell ha sortit de la presó en un cotxe conduït pel seu marit. Ara podrà ser fora del Mas d’Enric nou hores el dia, incloent-hi el temps de desplaçament.

Poc després de sortir, Forcadell ha fet un piulet amb una imatge d’ella a l’entrada de Mas d’Enric i el missatge ‘persistim’.

Jordi Cuixart ja va començar a fer ús d’aquest article la setmana passada. Altres presos també el podran utilitzar després que les juntes de les seves presons ho hagin autoritzat, com Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Dolors Bassa.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb