ACN Tàrrega.-FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Tàrrega, l’Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina de dinamització econòmica, comercial i turística de la capital de l’Urgell, ja que aprofita les sinergies que aporta la celebració d’un esdeveniment cultural com és FiraTàrrega, que compta cada any amb milers de visitants. Com a novetat, aquest any, FiraTàrrega i Foment Tàrrega faran una convocatòria oberta a tota la ciutadania per presentar la programació de FiraTàrrega 2018 a la terrassa de l’Ateneu el 27 de juliol a les 21 hores, amb la sessió musical a càrrec d’un DJ. L’acte serà una bona ocasió per conèixer de primera mà les propostes artístiques de la nova edició de la fira, que tindrà lloc del 6 al 9 de setembre.

Aquest 2018 l’acord té com a objectius principals desenvolupar accions que atansin la ciutadania al carrer, donar visibilitat a la nova col·laboració entre FiraTàrrega i Foment Tàrrega i “oferir una imatge global de modernitat, hospitalitat i rigor”. Així, es reprendrà el Concurs d’aparadors vinculat amb FiraTàrrega acompanyat d’una campanya de comunicació amb la confecció de 5.000 bosses de paper amb un disseny conjunt que repartiran els comerços associats i tindran visibilitat pels carrers de la ciutat durant els mesos de l’estiu.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]