ACN Barcelona.-Els periodistes Ferran Moreno, Judit Pastor, Èric Lluent i Rafa Marrasé han estat els guanyadors dels premis Ramon Barnils de periodisme de l’any 2017. Moreno i Pastor són els autors del reportatge publicat a ‘El Crític’ ‘Contractes a l’ombra’, amb el qual han aconseguit el Premi Barnils de Periodisme d’Investigació. El guardó d’obra publicada en mitjans locals i comarcals és per a l’article ‘L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona va gastar més de 47.000 euros de diners públics en sessions de coaching’, de Rafa Marrasé. I finalment, el premi a autor en obra inèdita ha estat per a Èric Lluent amb el reportatge ‘Feina a canvi de llit i menjar: quan l’explotació esdevé oci’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb