Quinze persones han estat evacuades per picor als ulls i a la gola de l’escorxador de Le Porc Gourmet, a Santa Eugènia de Berga. Encara hi ha vint-i-cinc persones per avaluar que estan sent ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc. La barreja de dues substàncies ha provocat un ambient irritant. En concret es tracta de clorur fèrric i hipoclorur sòdic. Quatre dotacions dels bombers s’han activat a les 8.35 hores i han apartat el bidó de 1.000 litres que conté la barreja. Han ruixat tot l’entorn per dissipar la substància de l’atmosfera. Ara queden tres vehicles treballant-hi mentre el SEM, que hi ha desplaçat nou ambulàncies, atén els treballadors de l’escorxador i d’altres empreses del costat.

Nou persones han estat traslladades a l’Hospital de Vic i sis més al CAP de Santa Eugènia de Berga, cap d’elles està greu.

L’escorxador, ja totalment ventilat, ja torna a estar operatiu.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb