Evacuen quinze persones per un incident químic a l’escorxador de Le Porc Gourmet

  • La barreja de dues substàncies ha provocat un ambient irritant · Quinze treballadors han estat traslladats a l'Hospital de Vic i sis més al CAP de Santa Eugènia de Berga

VilaWeb
ACN
25.01.2019 - 10:11
Actualització: 25.01.2019 - 10:23

Quinze persones han estat evacuades per picor als ulls i a la gola de l’escorxador de Le Porc Gourmet, a Santa Eugènia de Berga. Encara hi ha vint-i-cinc persones per avaluar que estan sent ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc. La barreja de dues substàncies ha provocat un ambient irritant. En concret es tracta de clorur fèrric i hipoclorur sòdic. Quatre dotacions dels bombers s’han activat a les 8.35 hores i han apartat el bidó de 1.000 litres que conté la barreja. Han ruixat tot l’entorn per dissipar la substància de l’atmosfera. Ara queden tres vehicles treballant-hi mentre el SEM, que hi ha desplaçat nou ambulàncies, atén els treballadors de l’escorxador i d’altres empreses del costat.

Nou persones han estat traslladades a l’Hospital de Vic i sis més al CAP de Santa Eugènia de Berga, cap d’elles està greu.

L’escorxador, ja totalment ventilat, ja torna a estar operatiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any