ACN Barcelona.-La periodista Esther Vera (Badalona, 1967) dirigirà el diari ‘Ara’ a partir del mes de gener. El Consell d’Administració i el Consell Editorial han aprovat el nomenament de Vera per unanimitat. L’anunci s’ha fet aquest divendres a l’equip de periodistes i a tot el personal del diari. Segons indica el mateix rotatiu, la nova directora assumeix el repte d'”enfortir” un projecte periodístic fins fa unes setmanes encapçalat per Carles Capdevila, que seguirà estretament vinculat a l’Ara com a director-fundador. Fins a la incorporació definitiva d’Esther Vera, que serà el pròxim 4 de gener, la direcció la seguiran exercint de manera col·legiada Antoni Bassas, director audiovisual, i Ignasi Aragay, director adjunt.

Esther Vera té una llarga carrera professional als mitjans de comunicació, especialitzada en l’àrea de política internacional. Ha treballat diversos anys a TV3 i Catalunya Ràdio i ha exercit el càrrec de delegada a Catalunya de la cadena Cuatro. També va ser corresponsal a París i Washington per al diari ‘Avui’, columnista d’El País’ i col·laboradora de Com Ràdio i altres mitjans escrits.Des del gener de 2011 Vera ha estat cap de premsa del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb