Els Mossos d’Esquadra escorcollen les instal·lacions d’Ercros al polígon petroquímic de Tarragona, dins del terme municipal de Vila-seca, la seu de l’empresa a Barcelona i l’Ajuntament de Vila-seca. Fonts pròximes al cas consultades per l’ACN desvinculen aquest operatiu de la investigació que està en marxa contra l’empresa Iqoxe per l’explosió que hi va haver ara fa un mes. L’operatiu està ordenat pel jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona, que ha decretat el secret d’actuacions. Segons ha pogut saber l’ACN, a l’Ajuntament de Vila-seca els agents hi ha accedit quan passaven uns deu minuts de les deu del matí i estan escorcollant l’àrea de llicències i tresoreria.

Els registres els porten a terme agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra i també n’hi ha de la Unitat Central d’Informàtica Forense del cos.

El batlle de Vila-seca, Pere Segura, ha explicat que els mossos demanen documentació de l’empresa i que el consistori l’està facilitant totalment, sense detallar què estan sol·liciten perquè la investigació està sota secret de sumari.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb