BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La primera promoció de graduats a Catalunya del cicle de Formació Professional de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web adaptat al perfil professional de Bioinformática, s’ha graduat en un acte aquest dijous a la Casa Convalescència de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

En un comunicat, la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat ha explicat que es tracta de nou alumnes de l’Institut Provençana de L’Hospitalet de Llobregat i dos del centre Gimbernat Formació de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

El cicle –en alternança i en formació dual– s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Departament i l’Associació Bioinformáticos Barcelona (BIB) i té com a objectiu formar tècnics informàtics amb coneixements en ciències de la vida amb competències per entendre els conceptes bàsics i les eines bioinformáticas més comunes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]