ACN Barcelona.-El Departament d’Ensenyament ha respost aquest dijous a la FaPaC les crítiques sobre l’acord marc que afectarà la gestió del menjador escolar d’uns 200 centres educatius del Maresme i el Vallès Oriental, i ha recordat que l’acord s’ha tancat per homologar les empreses que poden oferir servei de menjador a les escoles però no adjudica el servei de menjador, sinó que només en garanteix criteris des del punt de vista sanitari, organitzatiu i educatiu. Per aquest motiu, des del Departament es considera que tot tipus d’empreses poden participar en un procés d’adjudicació que no el determinarà l’administració.

Ensenyament considera que el procediment és transparent i té totes les garanties de contractació pública. Un comitè amb membres de la comunitat educativa i experts en nutrició valoraran les propostes presentades pel que fa als àmbits nutricionals, pedagògics i organitzatius. El Departament recorda que la FaPaC i altres agents de la comunitat educativa formaran part del Comitè d’Experts i que han estat al corrent i degudament informats del procediment que vol donar les garanties jurídiques de tots els centres docents, per tal de facilitar-los la gestió del servei de menjador escolar.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb