ACN Barcelona.-El Departament d’Ensenyament ha respost aquest dijous a la FaPaC les crítiques sobre l’acord marc que afectarà la gestió del menjador escolar d’uns 200 centres educatius del Maresme i el Vallès Oriental, i ha recordat que l’acord s’ha tancat per homologar les empreses que poden oferir servei de menjador a les escoles però no adjudica el servei de menjador, sinó que només en garanteix criteris des del punt de vista sanitari, organitzatiu i educatiu. Per aquest motiu, des del Departament es considera que tot tipus d’empreses poden participar en un procés d’adjudicació que no el determinarà l’administració.

Ensenyament considera que el procediment és transparent i té totes les garanties de contractació pública. Un comitè amb membres de la comunitat educativa i experts en nutrició valoraran les propostes presentades pel que fa als àmbits nutricionals, pedagògics i organitzatius. El Departament recorda que la FaPaC i altres agents de la comunitat educativa formaran part del Comitè d’Experts i que han estat al corrent i degudament informats del procediment que vol donar les garanties jurídiques de tots els centres docents, per tal de facilitar-los la gestió del servei de menjador escolar.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb