ACN Barcelona.-El Departament d’Ensenyament ha matisat aquest dimecres que no ha retirat la proposta de decret de menjadors que havia començat a discutir amb els agents educatius, tal com ha afirmat la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPaC). Ensenyament ha puntualitzat que el que s’ha fet és tornar a engegar el procés participatiu amb “una nova mirada” i “una nova voluntat de consens” però a partir del mateix text base. Des d’Ensenyament també s’ha admès que aquest text ha recollit crítiques des que s’ha començat a mostrar als diferents agents socials, i afirmen que ara es tracta de tornar a seure amb un esperit més constructiu i col·laboratiu.

Des de la FaPaC, en canvi, es congratulaven perquè entenien que Ensenyament havia retirat el projecte després de la reunió que van mantenir ahir la consellera Clara Ponsatí i el Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE). Cal recordar que a finals de juliol la consellera ja es mostrava disposada a treballar per “ampliar el consens” sobre el futur decret.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]