ACN Terrassa.-Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Terrassa amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 8.000 clients de la cocapital del Vallès Occidental. L’actuació, que ha suposat una inversió de 70.000 euros i ha consistit a estendre nous trams de cable subterrani de mitjana i de baixa tensió a l’entorn de la carretera de Martorell, així com la modificació de cinc centres de transformació. L’operativa ha permès no només modernitzar la xarxa de mitjana tensió d’aquesta part de la ciutat, sinó eliminar les últimes i antigues línies d’11 kilovats que quedaven a la Cogullada i a la zona de Ca n’Aurell Sud. Alhora s’han estès noves línies de 25 kilovats.

L’actuació s’ha completat amb la reforma dels cinc centres de transformació associats a aquest projecte, als quals s’han substituït les tradicionals cabines per unes d’última tecnologia, molt més compactes i fàcils de maniobrar. Aquestes, incorporen un gas de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i més robustes de cara a suportar ambients salins, humits o de forta pol·lució.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]