ACN Terrassa.-Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Terrassa amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 8.000 clients de la cocapital del Vallès Occidental. L’actuació, que ha suposat una inversió de 70.000 euros i ha consistit a estendre nous trams de cable subterrani de mitjana i de baixa tensió a l’entorn de la carretera de Martorell, així com la modificació de cinc centres de transformació. L’operativa ha permès no només modernitzar la xarxa de mitjana tensió d’aquesta part de la ciutat, sinó eliminar les últimes i antigues línies d’11 kilovats que quedaven a la Cogullada i a la zona de Ca n’Aurell Sud. Alhora s’han estès noves línies de 25 kilovats.

L’actuació s’ha completat amb la reforma dels cinc centres de transformació associats a aquest projecte, als quals s’han substituït les tradicionals cabines per unes d’última tecnologia, molt més compactes i fàcils de maniobrar. Aquestes, incorporen un gas de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i més robustes de cara a suportar ambients salins, humits o de forta pol·lució.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb