Un conjunt de Debats locals i de Taules rodones que tindran lloc durant els mesos de febrer, març i abril, arreu de la nostra geografia. El Congrés es clourà el dissabte 4 de maig a l’Associació Cultural Sant Jaume, de Premià de Dalt. Podeu accedir a tota la informació des del link dels nostres Enllaços.

Però també us parlarem de concerts importants, com els que tindran lloc el proper divendres 1 de febrer: d’una banda el Concert d’Homenatge a Eduard Toldrà, que tindrà lloc a L’Auditori, a partir de les vuit del vespre, i en el qual participaran cinc dels directors més destacats de la direcció catalana, com Antoni Ros Marbà, Salvador Mas, Josep Pons, Edmon Colomer i Salvador Brotons que amb l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) i el tenor David Alegret repassaran algunes de les obres més significades del mestre, entre d’altres d’autors com Guinjoan, Serra, Lamote, Garreta i el mateix Ros Marbà.

I d’una altra banda, mitja hora abans, i precisament a la Sala Eduard Toldrà del CMMB (Conservatori Municipal de Música de Barcelona) tindrà lloc el Concert d’Hivern que organitza l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, amb l’actuació dels alumnes de cobla, cor i dansa del centre docent. Dues propostes ben diverses i atractives.

 

Llegir més i escoltar el programa ….

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb