ACN Blanes.-Catalunya Ràdio i Ràdio Blanes han arribat a un acord perquè l’emissora municipal de la Selva enllaci amb els titulars de les hores en punt de l’emissora pública catalana. Amb aquest nou acord, l’emissora nacional continua ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Miguel Lupiáñez, alcalde de Blanes, i el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz, han agraït la col·laboració. De la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat la col·laboració reforça el “compromís” de servei públic de l’emissora i és una mostra “d’optimització de recursos”.

L’acord s’afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló i amb l’emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]