ACN Girona.-Els taxistes de Girona, Salt i Sarrià de Ter han començat a fer aquest dimarts serveis gratuïts per protestar contra l’amenaça de les llicències VTC. La protesta es farà cada dimarts i dimecres entre les onze i les dotze del matí i les set i les vuit del vespre. En aquestes hores, quan el client pugi al taxi, se l’informarà que el trajecte serà gratuït i els conductors explicaran perquè lluiten contra l’augment de llicències de VTC. El president de Gitaxi, Fernando Samitier, ha detallat que “la intenció és orientar l’opinió pública” sobre el conflicte. La proposta s’ha votat aquest dimarts al matí en una assemblea en què hi ha participat gairebé la totalitat dels conductors de l’àrea metropolitana de Girona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb