ACN Barcelona.-Els sindicats Intersindical – CSC i USTEC, que convoquen i donen suport a la vaga general del proper dijous 21 de febrer han animat a la ciutadania a recuperar el carrer per una ”república dels treballadors”. Anna Masip, en nom del primer, ha defensat que la vaga s’ha convocat per recuperar el poder adquisitiu que s’ha perdut amb les retallades i perquè ”estem farts de l’empobriment i la desigualtat creixent”. Però també davant ”l’ofensiva generalitzada” de la dreta ”més reaccionària, demofòbica i lliberticida”. En nom d’USTEC, Ramon Font, ha criticat la judicialització de l’1-O en el sentit que als docents no se’ls ha permès explicar als alumnes què va passar i se’ls ha autocensurat. Font ha demanat que dijous s’aturi i tot i ”ens sentin des de les presons”.

Anna Masip i Ramon Font han estat els encarregats de tancar els parlaments de la manifestació amb el lema ‘El dret a l’autodeterminació no és delicte” que s’ha fet aquest dissabte a la tarda a Barcelona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb