ACN Berga.-El claustre de professors de l’Escola Municipal de Música de Berga ha afirmat a través d’un comunicat que no va tenir coneixement de la presumpta agressió sexual d’un professor a una alumna del centre que hauria tingut lloc el 2014 fins que se’ls hi va explicar la setmana passada en el marc d’una reunió amb l’equip directiu i una delegació de l’Ajuntament encapçalada per l’alcaldessa. De la mateixa manera, el claustre afirma que tampoc va saber fins aleshores les mesures dutes a terme l’any 2018.

Els professors han recordat que aquell mateix 2014 l’equip directiu de l’Escola de Música va presentar un codi ètic als docents aprovat en claustre i elaborat sense la seva participació. Afegeixen que tampoc se’ls va comunicar perquè s’havia decidit fer-lo.Cal recordar que els Mossos d’Esquadra investiguen una denúncia presentada contra un exprofessor d’aquesta escola per presumpte abús sexual a una alumna menor d’edat. La investigació va començar a petició de la fiscalia, que va obrir el cas després que es presentés una denúncia als jutjats de Berga.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb