Els presos en vaga de fam a Lledoners han mostrat la seva ‘preocupació’ pel fet que ‘l’acció de gent amb la cara tapada passi per davant del compromís no violent i un sacrifici personal extrem com la vaga de fam’. Així ho van transmetre ahir a la iniciativa Prou Ostatges, que ha organitzat diversos dejunis en solidaritat amb Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. Aquesta plataforma creu que algunes accions violentes ‘potser estan tapant la noble i lloable acció’ dels quatre presos polítics en vaga de fam.

Escolteu ací com Jordi Vilarassau, coordinador de Prou Ostatges, llegeix el comunicat:

Tots els dejunis previstos en solidaritat amb els presos polítics

Prou Ostatges considera ‘molt important aquesta visió i insistència que totes les accions han de fer-se des de la no-violència, com els dejunis’ d’aquest diumenge al Dipòsit del Rei Martí, a Barcelona, o a Montserrat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb