VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)

Els Jutjats de guàrdia –incidències, detinguts i violència sobre la dona– i el Registre Civil són els únics que estan este dijous operatius en la Ciutat de la Justícia de València després de l’incendi registrat diumenge passat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

En concret, el Registre Civil estarà obert en horari de 09.00 a 12.00 hores, per a noces i certificats de naixement, matrimoni i defunció.

A més, les noces en el Registre Civil es mantenen en horari en el qual estaven assenyalades amb anterioritat a l’incendi en Ciutat Justícia València.

S’habilitat una porta lateral per a evitar l’accés i trànsit pel hall de la Ciutat de la Justica. Per la seua banda, els professionals amb despatx en la Ciutat de la Justícia podran accedir a l’edifici per a agafar expedients o efectes personals. A més, la sala de govern del TSJCV revisarà el dilluns les mesures d’urgència acordades este dimecres.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]