La comissió promotora Renda Garantida de Ciutadania ha denunciat l’¡opacitat¡ amb què, al seu parer, s’està implementat la llei que articula aquest pagament. Per exemple, subratllen l’¡absència de resposta¡ a preguntes que l’entitat ha formulat o el fet que des del setembre de l’any passat no s’hagin actualitzat les dades d’implementació de la norma que, segons que informen, es publicaven i s’actualitzaven periòdicament des del 26 d’abril al web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

L’entitat també acusa el govern d’haver incomplert la disposició addicional setena de la llei que, subratlla, obligava l’executiu a presentar al parlament, dins el quart trimestre del 2018, ‘un informe sobre l’aplicació i l’efectivitat de la renda garantida de ciutadania durant els dotze primers mesos de vigència de la present llei’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb