Els CDR ja han començat a convocar a la Llotja de Mar a primera hora del matí del 21 de desembre, el lloc triat pel govern espanyol per a fer un consell de ministres. A través de Twitter utilitzen les etiquetes de ‘tombem el règim’ i ‘desbordem-los’. ‘Les barricades poden tallar un carrer, però obren el camí’, han apuntat aquest dijous, alhora que recorden les que es van muntar en diverses escoles el matí de l’1 d’octubre del 2017. Els CDR recomanen ‘intel·ligència col·lectiva i organització’, i demanen a tothom que es guardi la data del 21 de desembre i estigui atent als canals oficials per a possibles mobilitzacions.

Totes les protestes contra el consell de ministres espanyol del 21-D a Barcelona

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb