L’obsessió contra l’escola en català del PP i Ciutadans és el tema que destaquem avui a la portada de VilaWeb Paper, que com cada cap de setmana és obert a tothom i no solament als subscriptors, com els altres dies de la setmana (podeu descarregar-vos el vostre exemplar des d’aquí).

El número obert de VilaWeb Paper d’aquest cap de setmana també us ofereix una entrevista a Agustí Alcoberro i el Mail Obert de Mercè Ibarz. A més, hi llegir veure l’Opinió Contundent de Jordi Vives i l’anàlisi de Jordi Goula i també una crònica de Sebastià Bennasar sobre l’última novel·la de Vicenç Pagès i Jordà.

Els lectors també hi trobaran una selecció de continguts d’aquesta setmana i el suplement ‘Desconnecta’, amb propostes culturals per al cap de setmana.

Els lectors que no sou subscriptors podeu descarregar el diari en aquesta pàgina. Els subscriptors de VilaWeb també poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir-hi a des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]