La gastronomia emocional i la cultura de proximitat i avantguarda ompliran el Castell Monestir d’Escornalbou per cinquè any consecutiu dins d’una iniciativa pionera al país que recupera el patrimoni arquitectònic i històric i el vincula amb la gastronomia i la cultura, posant l’accent en la qualitat, la proximitat, l’ecologia i la sostenibilitat. Els dies 13 i 14 de juliol s’han programat un seguit d’activitats en horari de migdia, tarda i nit. Us detallem allò més destacat en aquests sis punts.

Llegir tot l’article aquí

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb