ACN Barcelona.-El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que depèn de la Generalitat, ha anul·lat el concurs de l’Ajuntament de Barcelona per adjudicar el contracte elèctric de la ciutat. El consistori va introduir clàusules que obligaven les companyies a complir la Llei 24/2015, que lluita contra la pobresa energètica. Això va provocar que les grans empreses, Endesa i Gas Natural, no s’hi presentessin i impugnessin el concurs. Després de suspendre’l cautelarment a petició d’Endesa, ara el tribunal ha tornat a donar-li la raó. L’Ajuntament de Barcelona està estudiant al resolució però continua defensant que el compliment de la llei no és un caprici, sinó una obligació.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb