El jutjat número 18 de València investiga el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, per la mort d’un treballador en el muntatge dels Concerts de Vivers del 2017. Ho ha avançat À Punt, qui explica que Fuset haurà de comparèixer l’11 de gener de l’any vinent per aclarir els fets.

La víctima treballava muntant unes grades i, després de l’accident, va estar una setmana ingressat abans de morir. No va ser fins llavors que l’ajuntament va explicar els fets, cosa que va despertar moltes crítiques. El consistori va remetre un comunicat exigint explicacions a l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaproCV) com a ‘responsable del muntatge i explotació de la grada’.

El treballador va caure d’una grada –no gaire alta–, però es va donar un cop al cap i va haver de ser traslladat a l’hospital. Després d’una setmana ingressat en la unitat de vigilància intensiva, es va morir.

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb