El jutjat número 18 de València investiga el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, per la mort d’un treballador en el muntatge dels Concerts de Vivers del 2017. Ho ha avançat À Punt, qui explica que Fuset haurà de comparèixer l’11 de gener de l’any vinent per aclarir els fets.

La víctima treballava muntant unes grades i, després de l’accident, va estar una setmana ingressat abans de morir. No va ser fins llavors que l’ajuntament va explicar els fets, cosa que va despertar moltes crítiques. El consistori va remetre un comunicat exigint explicacions a l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaproCV) com a ‘responsable del muntatge i explotació de la grada’.

El treballador va caure d’una grada –no gaire alta–, però es va donar un cop al cap i va haver de ser traslladat a l’hospital. Després d’una setmana ingressat en la unitat de vigilància intensiva, es va morir.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb