ACN Barcelona.-El Banc Sabadell celebrarà el seu proper consell d’administració a Alacant el dijous 26 d’octubre, segons han confirmat a l’ACN fonts del sector. L’entitat financera va decidir traslladar-hi la seva seu social el passat 4 d’octubre per “protegir els interessos de clients, accionistes i empleats” davant la situació política a Catalunya. El consell d’administració de Banc Sabadell, format per 15 persones, es reuneix el darrer dijous de cada mes. Encara que fonts del sector expliquen que no és obligatori que celebrin aquesta trobada mensual al municipi on tenen el domicili social, la propera sí es farà a Alacant. De fet, Banc Sabadell va celebrar un consell d’administració a Londres, el passat 24 de novembre de 2016, amb motiu de la inauguració de les instal·lacions de l’entitat a la City de la capital del Regne Unit.

En canvi, les juntes d’accionistes sí s’hauran de celebrar al municipi on tinguin la seva seu social. Així doncs, de cara al 2018 la junta d’accionistes de l’entitat s’hauria de fer a Alacant. També serà així per CaixaBank que hauria de celebrar la propera junta d’accionistes, prevista per la primavera de 2018, a València.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]