ACN Vilafranca del Penedès.-El president de la Junta Local de Vilafranca del Penedès del Partit Popular, Josep Ramon Sogas, ha presentat una demanda de recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de la localitat pel fet que no hi ha el retrat del Rei a la sala de plens, segons asseguren els conservadors. El partit, que actualment no té grup municipal al consistori, reclama que el retrat se situï en un lloc “preferent”, i recorda que així ho estipula la llei. També exigeix que a la sala de plens hi hagi la bandera espanyola, així com a l’exterior de l’edifici i a la resta d’edificis municipals.

A banda, el grup també demana que es retirin de l’edifici consistorial i de la resta d’edificis municipals, així com del espais públics, els “símbols ideològics partidistes” com estelades, llaços grocs i pancartes sol·licitant “la llibertat dels polítics presos”.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.