ACN Madrid.-La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat aquest dimecres el govern espanyol de deixar molts catalans “desemparats i desprotegits” davant les “agressions sistemàtiques i constants de l’independentisme i del president de la Generalitat”. En declaracions als periodistes, ha recriminat a la vicepresidenta, Carmen Calvo, que no hagi volgut respondre al Congrés una pregunta que el PP havia plantejat sobre Catalunya, cedint la resposta al ministre d’Agricultura. Al seu parer, es tracta d’un “menyspreu absolut al PP, al parlament i als catalans constitucionalistes”. Calvo, ha continuat, mostra la seva “complicitat” amb els partits amb els que està negociant la investidura.

Álvarez de Toledo ha advertit que el govern espanyol pot ser capaç de governar no només amb el suport de “pròfugs de la justícia i persones preses, el partit d’Otegi i exterroristes”, sinó també amb “delinqüents en actiu” si hi ha una sentència condemnatòria del Tribunal Suprem sobre l’1-O.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb