ACN Barcelona.-Pablo López, Miguel Poveda, Luz Casal, David Bisbal, Ana Guerra i els internacionals Jason Derulo i la reunió de The Original Alan Parson’s Project. Aquests són els noms de la primera edició del Polo Music Festival, el nou festival musical que se celebrarà del 31 de maig al 10 de juny al Real Club de Polo de Barcelona. Tal com va avançar l’ACN, el cicle és una iniciativa de la promotora Clippers en aliança amb el segell discogràfic Sony Music, que ha inclòs al cartell tres artistes de la seva cartera. Les entrades tindran un preu mitjà de 62 euros. Narcís Rebollo, president d’Universal Music a Espanya i Portugal, ha assegurat que el festival arriba per “omplir un buit” musical a la ciutat abans de l’estiu. Tot i la proximitat (física i de calendari) del Festival Jardins de Pedralbes, Rebollo ha indicat que el seu certamen no hi vol “competir” sinó “sumar”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb