ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona invertirà 28,3 milions d’euros del Pla de Barris a projectes d’educació. La majoria d’aquesta dotació pressupostària, uns 20,2 milions, seran per a l’adequació de centres educatius a nous projectes. En total es realitzaran prop d’un centenar de plans, ja que cada un d’ells està ideat i pensat per a un centre educatiu en concret. De fet, la tinenta d’alcalde de Drets Socials ha assegurat que “no hi ha res més injust que tractar de la mateixa manera situacions diferents” i per això s’ha volgut personalitzar els projectes seleccionats. Segons l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l’objectiu del pla de barris és posar a tots els infants “en un punt de sortida similar”. Aquestes “desigualtats” registrades per l’ajuntament “són territorials” i per això els projectes prioritaris seran els de l’Eix Besòs.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb