El periodista Ricard Ustrell ha anunciat als seus col·laboradors que deixaria de presentar ‘El suplement’ a Catalunya Ràdio, i que l’últim programa que farà serà el del 22 de juliol. Ustrell plegarà de fer ràdio i ha explicat que havia pres la decisió perquè necessita ‘un any de calma i agafar aire’, i per a poder encarar nous projectes a partir del mes de setembre. Aquestes tres últimes setmanes no havia presentat el programa per una baixa que va agafar per ansietat, una interrupció que ha aprofitat per a acabar de prendre la decisió. La intenció d’Ustrell és de tornar a posar-se al capdavant del programa aquestes tres últimes setmanes.

En l’última onada de l’EGM, ‘El suplement’ va tenir una mitjana de 380.000 oients el dissabte i de 308.000 el diumenge, amb una pujada del 20% respecte de fa un any.

Aquest últim any, Ustrell, de vint-i-set anys, ha compaginat la ràdio amb la televisió. Fou el primer presentador del programa ‘Preguntes freqüents’, amb un notable impacte en audiència el dissabte a la nit. Recentment ha presentat també a TV3 el programa d’entrevistes ‘Quatre gats’.

Més informació:

Ricard Ustrell: ‘La televisió ha de ser un clau d’una nit. Si és un clau de cada dia, perd força’ (entrevista, 22-6-18)

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb