ACN Barcelona.-El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha avançat que aquest dilluns estrenaran una nova seu al carrer Calàbria de Barcelona, just davant de la d’ERC. Així ho ha explicat en declaracions a Rac 1. Així doncs, abandonen la seu del carrer Provença, propietat de Convergència, on hi eren des d’encara no fa tres anys. A partir d’ara estaran instal·lats al carrer Calàbria 169, davant la seu dels republicans, que són al número 166. Han llogat uns baixos i dues plantes de la constructora Núñez i Navarro. “El partit demòcrata s’ha fet gran i vam dir que volíem disposar de les nostres infraestructures i el primer que volíem era una seu central. Érem en una seu encara amb l’anterior partit i havíem de passar l’etapa”, ha explicat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb