ACN Barcelona.-El Patronat del CIDOB ha nomenat Pol Morillas director de la institució en una reunió extraordinària que s’ha celebrat aquest divendres. El fins ara subdirector de recerca de l’entitat té més de deu anys d’experiència en l’àmbit de les relacions internacionals i ha estat escollit mitjançant un concurs internacional que es va posar en marxa al mes de juny. El comitè d’experts designat per seleccionar els candidats i els membres del Patronat han destacat el marcat to europeista de Morillas i la seva trajectòria acadèmica com a doctor i autor de diverses publicacions en matèria europea i de política exterior.

Morillas és politòleg, doctor en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals per la UAB i màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics. També és membre de l’Observatori de Política Exterior Europea i professor associat a la UAB, on fa classes de Política Exterior Europea i Teoria de les Relacions Internacionals. Abans, va estar al capdavant de l’àrea de Polítiques Euro-Mediterrànies a l’IEMed, va ser coordinador del Comitè Polític i de Seguretat del Consell de la Unió Europea i assessor en Acció Exterior al Parlament Europeu.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb