Parlament de Catalunya

El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat per aquest dijous a les 10.00 hores la constitució de la Comissió d’Estudi sobre Drets Polítics i Civils proposada pel mateix Torrent.

L’ordre del dia d’aquesta primera sessió consta de tres punts: la constitució de la comissió, la ratificació del seu president i l’elecció del vicepresident i del secretari de la comissió. Torrent va impulsar la creació d’aquesta comissió amb l’aval de JxCat, ERC, els comuns i la CUP amb l’objectiu d’analitzar la resposta autoritària que l’estat espanyol va donar durant l’1-O, i va ser aprovada pel ple l’11 d’octubre.

La proposta del president de la Cambra catalana planteja que aquesta comissió treballi durant tota la legislatura i redacti un informe que, si es considera oportú, es porti al ple i se sotmeti a votació.

A més, Torrent ha convocat per aquest dijous a les 9.50 hores la constitució d’una altra comissió d’estudi: la que va proposar C’s sobre la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb