El premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus ha assegurat que ‘tot el mon sap quina és’ la situació política a Catalunya després de reunir-se amb el president Quim Torra al Palau de la Generalitat. Yunus, reconegut el 2006 pels seus esforços per incentivar el desenvolupament de comunitats amb pocs recursos a través dels microcrèdits, ha demanat una solució pacífica al conflicte polític que permeti ‘seguir junts.’ A la reunió han assistit els membres de la Junta directiva de la Social Business City Barcelona, un projecte nascut de la mà del Nobel bengalí per tal de promoure l’emprenedoria social com a eina de transformació a la ciutat.

El president i el Nobel bengalí també han parlat de la necessitat de promoure l’emprenedoria social entre els estudiants de secundària, i de les principals iniciatives en aquest sector a Barcelona i Catalunya.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb