ACN Solsona.-El Museu de Solsona ha editat un catàleg que recopila la indumentària que litúrgica que s’ha fet servir al llarg de quatre segles a l’església de Solsona. Coincidint amb els darrers dies de la mostra ‘Alba’ a les instal·lacions i on es pot veure el material exposat, el Museu ha volgut immortalitzar aquests teixits que custodien en forma de llibre. La consellera Laura Borràs, que ha assistit a la presentació del catàleg, ha remarcat la “riquesa” de la mostra i, alhora, la seva “fragilitat”. Entre les peces exposades hi ha els guants episcopals de Ponç de Vilaró, paborde de Solsona i bisbe de Vic del segle XIV o una casulla amb rics brodats del segle XVI.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb