El jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, que investiga els preparatius de l’1-O, ha citat a declarar cinc empresaris per la seva vinculació amb la campanya de publicitat del referèndum. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que la vista serà el 7 de març, però no ha especificat els presumptes delictes pels quals són investigats.

Els empresaris encausats són: José Oriol González Martínez, Sergi Bellido Andújar, Sergi Aymerich Roman i Ricardo Martí Ramon. Formen part de la trentena d’encausats d’aquest jutjat, que diumenge ja va anunciar a cinc càrrecs de la Generalitat i del CTTI que els investigava per rebel·lió, a més de desobediència, malversació de cabals públics, prevaricació i revelació de secrets.

Aquesta tarda són citats a declarar l’ex-jutge i senador d’ERC Santiago Vidal i l’ex-president del Consell Assessor per la Transició Nacional, Carles Viver Pi-Sunyer.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]