ACN Vic.-Dani Vega, conegut per ser el guitarrista de Mishima, s’ha animat a llançar per primer cop material propi sota el nom artístic de Sr. Canario. En el marc del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), Vega ha presentat a la Jazz Cava les cançons del seu treball de debut, ‘Estado Natural’ (La Cúpula 2017), acompanyat d’una banda de cinc músics. El disc està format per onze cançons on no hi falta el rock, però també el funk, l’indie i, fins i tot, tocs de música africana. Precisament, el nom del disc, ‘Estado Natural’, és també el títol d’una de les cançons que parla sobre l’amor. Altres temes del nou disc són ‘Miedos’, que va escriure quan va assabentar-se que seria pare; ‘Vídeoclub’, que narra la seva experiència de 14 anys al capdavant del vídeoclub Deuvedes de Gràcia; o ‘Corre’, que va escriure just després dels atemptats a la sala Bataclan de París.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb