ACN Barcelona.-La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha xifrat en més d’un milió els treballadors que han secundat l’aturada de país d’aquest 3 d’octubre. “Vull donar les gràcies a tota la ciutadania de Catalunya, som una societat madura i conscient. S’ha remarcat el caràcter cívic i pacífic de les concentracions i també l’entesa patronal i sindical com mai”, ha assenyalat Bassa. “El nombre de treballadors i empreses que han tancat avui una estona, matí o tarda, o tot el dia és molt més gran que en qualsevol altra vaga, fins i tot la més gran feta fins ara que va ser la de l’any 1988 contra el govern de Felipe González i que es va xifrar en menys d’un milió de treballadors”, ha recordat la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, que ha destacat que a la petita i mitjana empresa el tancament ha estat total en un 54% dels casos i puntual en un altre 31%. “Només un 15% de les pimes han treballat”, ha afegit Bassa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb