El govern català ha reconegut 45 investigadors del sistema universitari català amb les distincions ICREA Acadèmia, que aquest any arriben a la desena edició. Amb aquest reconeixement, rebran 40.000 euros anuals durant cinc anys per poder-se dedicar prioritàriament a activitats de recerca en una universitat pública de Catalunya.

Aquestes distincions estan destinades al professorat universitari que fa recerca i docència i, en especial, que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora. Se n’han donat nou distincions en l’àrea de Ciències Experimentals i Matemàtiques; onze d’Enginyeria; nou de Ciències de la Vida i Medicina; set d’Humanitats, i nou de Ciències Socials i del Comportament.

Ja són 274 els investigadors que tenen la qualificació ICREA Acadèmia en el marc d’aquest programa finançat pel Govern amb 6 milions d’euros anuals.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb