ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Ricard Font nou president del consell d’administració d’Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (IFERCAT), adscrit al Departament de Territori i Sostenibilitat, en substitució de Joan Lluís Quer. Nascut a la Seu d’Urgell el 25 octubre de 197, Font és Llicenciat en Ciències Jurídiques per la Universitat de Girona i Màster en Gestió i Administració de Societats i Cooperatives realitzat a la Universitat de Girona. També té un Postgrau en Direcció Urbanística, Universitat Autònoma de Barcelona, un postgrau en Dret Urbanístic, per la Universitat Pompeu Fabra, un Màster en Dret del Territori, Urbanisme i el Medi Ambient, realitzat a la Universitat Pompeu Fabra i un programa de Direcció Estratègica i Gestió de la Col·laboració PúblicoPrivada, ESADE.

Ricard Font, que la setmana passada també va ser nomenat nou president de l’empresa Infraestructures.cat en substitució també de Joan Lluís Quer, ha exercit d’advocat entre 1997-1998 i entre 2004 i 2010. A més, ha treballat a l’Administració de la Generalitat com a cap del Gabinet del Conseller de Política Territorial d’Obres Públiques a la demarcació de Girona (1998-1999) i cap de Relacions Institucionals de Política Territorial i Obres Públiques 1999- 2001. Font ha estat director general de Transports i Mobilitat entre l’any 2011 i 2013 i des de maig del 2013 és secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb