El Govern ha nomenat aquest dimarts Elsa Artadi i Vila nova secretària d’Hisenda del Departament d’Economia i Coneixement. Nascuda a Barcelona el 1976, Artadi és llicenciada i màster en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i màster i doctorada en Economia per la Universitat de Harvard. Va ser professora a la Universitat Bocconi de Milà (2006-2010) i va formar part del Comitè Executiu del Departament d’Economia d’aquesta universitat. També va exercir com a professora visitant a la Universitat Pompeu Fabra (2009-2010) i va ser ‘Lecturer’ a la Barcelona Graduate School of Economics (2009-2011).

Artadi és investigadora afiliada del Centre for Economic Policy and Research (CEPR) de Londres i de l’European Development Research Network (EUDN) de Namur. I també ha estat Investigadora Afiliada de l’Innocenzo Gasparini Institute for Economic Research (IGIER) de Milà. Va ser consultora ‘Impact Evaluation’ del Banc Mundial (2009-2010) i membre del Comitè Científic Glasgow 2010 de l’European Economic Association. Elsa Artadi va ser assessora del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya durant la IX legislatura. L’any 2013 va ser nomenada directora general de Tributs i Joc.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb