ACN Barcelona.-El Govern i l’Ajuntament de Barcelona han acordat aquest divendres destinar 64 MEUR més a polítiques d’habitatge a la ciutat aquest any. Això és el que han assegurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després de la reunió extraordinària de la Junta General del Consorci de l’Habitatge de Barcelona. La Generalitat hi destinarà 29 MEUR més aquest any, que se sumen als 30 MEUR que ja dedicava a polítiques d’habitatge a la ciutat. Per la seva banda, l’Ajuntament aportarà 35 MEUR a polítiques per facilitar l’accés a l’habitatge, segons ha apuntat Colau. L’alcaldessa de Barcelona ha celebrat que el Govern incrementi la dotació econòmica en aquesta matèria, però ha apuntat que “encara és insuficient”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb