El consell de ministres espanyol ha autoritzat la tramitació urgent del procediment d’elaboració i aprovació del reial decret que augmentarà la subvenció del 50% al 75% de les tarifes dels serveis regulars de transport aeri i dels bitllets de transport marítim dels residents de les Illes Balears.

En paral·lel a aquesta mesura, aquest juliol es farà efectiu l’augment de la subvenció mitjançant un acord del consell de ministres, tal com van acordar el ministre espanyol de Foment, José Luis Ábalos, la presidenta de les Illes, Francina Armengol, i el president de les Canàries, Fernando Clavijo, en la reunió del 3 de juliol.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb