ACN Barcelona.-La XXI edició dels Premis Zapping ha guardonat aquest dijous el programa ‘El foraster’, presentat per Quim Masferrer, als actors Agnès Busquets i Bruno Oro, per la seva participació al programa ‘Polònia’, i al presentador de ‘This is opera’, Ramon Gener. També s’ha guardonat en aquest edició a l’app del Super3 i a l’espai de TV3 i El Terrat ‘Economia en colors’ presentat per Xavier Sala i Martín i Tian Riba. En l’apartat d’actualitat informativa i entrevistes, s’ha endut el premi el programa ‘Salvados’ presentat per Jordi Évole. També estaven nominats l”Info K’ del Super3, i ‘Viajando con Chester’ de Cuatro.

En la categoria de millor actriu el premi Zapping ha estat per Agnès Busquets (‘Polònia’ – TV3 – Minoria absoluta) i el de millor actor per Bruno Oro, pel mateix programa. A millor actriu també estaven nominades Ana Morgade per ‘Olmos y Robles’ i María León per ‘Allí abajo’ i a millor actor, José Mota per ‘José Mota presenta’ i Álvaro Cervantes per ‘Carlos, Rey Emperador’. En l’apartat de millor programa d’entreteniment / concurs, el guanyador ha estat el programa català de TV3 i Brutal Media ‘El foraster’, presentat per Quim Masferrer. Els altres dos nominats eren ‘El club de la comedia’ de La Sexta i ‘El hormiguero’ d’Antena 3. En l’apartat de presentador, el guanyador ha estat Ramon Gener pel seu programa ‘This is opera’ de TVE i Brutal Media. Aspiraven a la categoria, Bertín Osborne per ‘En la tuya o en la mía’ i Quim Masferrer per ‘El foraster’. En aquest sentit, el programa ‘This is opera’ s’ha endut el guardó a millor programa cultural / divulgatiu / documental. Aspiraven al guardó en aquesta categoria ‘Ingeniería romana’ de TVE i ‘Sense ficció’ de TV3. Pel que fa les sèries televisives, ha guanyat ‘El Ministerio del Tiempo’ de TVE, Cliffhanger i Onza Partners per davant de ’13 dies d’octubre’ i ‘Allí abajo’. En l’apartat de televisió local ha guanyat ‘Des del campanar’ d’El 9 TV. També estaven nominats ‘Joves, i què?’ d’Olot Televisió i’Nit de l’Esport, 60 anys d’història’ de m1tv i Televisió de Mataró i El Maresme. El Zapping al millor videojoc 2015 ha estat pel FIFA 16, el millor videojoc infantil ha estat ‘Disney Infinity 3.0’ i en la categoria de millor videojoc iniciativa a internet o app, s’ha premiat l’app del Super3. Els guardons nominals dels XXI Premis Zapping han estat per: Premi Especial de TAC a Clan de RTVE, “pels seus deu anys en antena oferint programació pròpia i aliena, produïda i seleccionada amb cura i detall per al públic infantil; Premi dels Grups d’Anàlisis de Programes a ‘Olmos i Robles’ de TVE i 100 balas, “per la seva mescla de gèneres i escenaris, en un concepte de sèrie original i diferent, que entreté i aconsegueix arribar a un ampli espectre de públic”; Premi Valors al projecte Cinergia de Gas Natural pel seu suport “al sector audiovisual i al consum responsable, en sinergia amb cadenes de televisió i productores”, i Premi de la Junta Directiva de TAC a l’espai de TV3 i El Terrat ‘Economia en colors’, per “la seva divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica”.El lliurament de premis, que ha tingut lloc al CaixaForum de Barcelona, ha començat amb l’actuació del grup percussionista Ketubara. Durant la gala conduïda per Montse Busquets i Àngel Pons, periodistes de TVE, els assistents han pogut gaudir de l’actuació del cantant Enric Verdaguer i del solista tecno-pop OBK. A més, s’ha comptat amb l’espectacle de Los tecnomagos.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb