El Diari de Sabadell imprimirà la seva última edició el 29 de març i tancarà una capçalera que es va fundar el 1977. Així ho han detallat fonts properes a l’empresa a Europa Press i han assenyalat que el tancament del mitjà anirà acompanyat de la venda del local, situat al centre de la ciutat, que rondaria una xifra d’1,5 milions d’euros.

El rotatiu compta actualment amb una plantilla de divuit persones i mitjans locals han apuntat la possibilitat que un grup empresarial del sector hagi presentat una oferta per quedar-se amb la capçalera.

L’anunci del tancament del Diari de Sabadell arriba després de diversos anys amb mesures encaminades a reduir la despesa, com la del 2013 que va rebaixar de cinc edicions setmanals, a tres.

El diari, que combina català i castellà en el contingut informatiu, segons dades del 2016, del mateix mitjà, i recollits en l’anuari estadístic de l’Ajuntament de Sabadell, el tiratge mitjà era de 3.800 exemplars i la difusió de 2.926.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb