Felipe VI va venir a Barcelona després dels atemptats i va ser escridassat pels manifestants. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També parlem de les negociacions entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana per a formar govern.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, la Opinió Contundent d’Amadeu Carbó i L’última de Pere Martí. També la informació de la declaració de l’ex-major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, a l’Audiència espanyola i de la reacció de la premsa internacional  la censura de l’estat espanyol.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]