ACN Barcelona.-El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, ha estat escollit president del Consell Superior d’Arquitectes de l’estat espanyol, segons ha informat l’organisme en un comunicat. Comerón estarà al capdavant de l’òrgan que agrupa tots els col·legis d’arquitectes de l’Estat entre el 2018 i el 2021. El mataroní s’ha imposat a la resta de candidats amb un programa que aposta per la “revalorització” de l’arquitectura amb la voluntat de tirar endavant una Llei d’Arquitectura al Congrés dels Diputats i un Pacte per a la Renovació Urbana així com un pla de comunicació i màrqueting pels arquitectes. Comerón presidirà l’organisme tot i que la seva junta ha rebut una demanda deontològica de col·legiats catalans per haver donat suport al referèndum de l’1-O a través d’un manifest subscrit per un centenar de col·legis catalans, segons ha confirmat el COAC.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb