ACN Ordino.-El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, en coproducció amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, estrenarà aquest cap de setmana ‘Rituals. Fronteres espirituals’, que es podrà veure dissabte a l’Auditori Nacional del Principat andorrà i diumenge a Barcelona. Les dues formacions, dirigides pel cerverí Xavier Puig i amb Gerard Claret com a concertino, oferiran un concert de gran format on el cor, el piano i l’orquestra en seran protagonistes. En el cas d’Andorra, la proposta s’emmarca dins la secció d’Ski&Concert de la primera edició del festival Ordino Clàssic, que impulsa el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà i que va arrencar el 8 de desembre passat.

El concert programat al Principat andorrà es durà a terme el dissabte 26 de gener a les set de la tarda a l’Auditori Nacional d’Andorra, mentre que el previst a Barcelona tindrà lloc diumenge 27 de gener a les sis de la tarda a la sala gran del Palau de la Música Catalana. La religió com a font d’inspiració artística al llarg de la història és un dels eixos centrals d’aquest espectacle on, entre d’altres, es podrà escoltar la cantata de Johann Sebastian Bach ‘Christ lag in Todesbanden’ o el ‘Te deum’ d’Arvo Pärt; obres que tenen la voluntat de traspassar la frontera que existeix entre l’humà i el diví tot i haver-se escrit en èpoques i contextos diferents.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb