ACN Girona.-amb Cadaqués El Consorci de la Costa Brava invertirà 24 MEUR en els propers tres anys per millorar el sanejament d’aigua de diversos municipis del litoral. La partida més important serà la que es destinarà per remodelar la depuradora de Palamós (Baix Empordà) amb 15 MEUR i 5,6 més per ampliar una canonada subterrània. L’ens també destinarà 14 MEUR a millorar les xarxes d’abastament que gestiona en un termini de cinc anys. Les primeres actuacions que es contractaran aquest any se centraran en l’estació de tractament d’aigua potable de Lloret de Mar-Tossa de Mar (Selva) i l’estació de tractament d’Empuriabrava (Alt Empordà). D’altra banda, l’organisme està ultimant els tràmits per subministrar Colera, la Selva de Mar i el Port de la Selva, que aquest estiu va haver de contractar una dessaladora per la salinització de l’aqüífer. També treballa per aconseguir que la Mancomunitat d’aigües de Palafrugell, Begur, Pals i Regencós s’incorpori al Consorci.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb